A Google navigációs hozzáadása nem a Google +1 - Közösségi Média - 2019

Anonim

Ha a közelmúltban észrevetted a Google-fiókoldaladat, nem te vagy az egyetlen. A múlt héten a Google bemutatta az oldal új funkcióját, amely megjeleníti a felhasználók fióknevét, és hozzáférést biztosít a beállításokhoz, különböző mappákhoz és a könnyű bejelentkezéshez. Ez egy nagyon minimális frissítés, de mivel úgy éreztük, hogy mindnyájan éhesek vagyunk a hatalmasan késleltetett Google közösségi projekthez, ez jelzésnek tűnt.

Kiderült, mindannyian elérünk. A széles körben elterjedt spekuláció után ez volt az első bevezetés a Google szociális rétegben, amelyet fokozatosan kell bevezetni, a Cupertino cég a rekordot rögzíti. A Google elmagyarázza, hogy ez a kiegészítés nem más, mint egy olyan módja annak, hogy a felhasználók meggyőződjenek arról, hogy mely fiókban vannak bejelentkezve különböző Google-alkalmazások használatakor. Például, ha egy dokumentumot szeretnél megosztani a vállalat fiókjában, akkor azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy miként jelentkeztél be, és ha át kell váltania.

Ez azt is jelentette, hogy segítséget nyújtson azoknak a felhasználóknak, akik meg akarják tartani bizonyos információkat a nevükhöz társítva. Az Alma Whitten adatvédelmi igazgatója blogbejegyzése szerint "néha az internetet szeretné, anélkül, hogy online tevékenységét az identitásához kötné … talán, ha orvosi állapotot keres."

A plusz oldalon ez egy újabb lépést tesz a Google felhasználói adatainak védelme felé. Nyilvánvaló, hogy a múltban ez állt, és a vállalat nem vállal semmilyen esélyt. Sajnos ez azt jelenti, hogy a Google +1-ben még mindig alig van előrelépés (ha ez még a valódi neve, a Google közösségi projektje is). Kezdett úgy érezni, mintha a Google megpróbálta megölni az állítólagos társadalmi szerepét, és csak arra vár, amíg az összes médiahírek el nem halnak, és elfelejtjük.